Followers

Tuesday, June 10, 2008

Poncho


Denne ferdigstilte jeg idag, det er en bestilling. Mønster og garn fra Atelie Margaretha. Synes garnet ( navia ) ble litt hardt å strikke med. Ellers er jo ponchoen kjempefin , og jeg vurderer å strikke den til minsten.

6 comments:

bibbi said...

Hei hei :)

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)

Nydelig pncho du har strikket! Skulle ønske jeg også kunne strikke :)

klem fra Johanna

Tutten said...

Nydelig poncho du har strikket.Ønsker deg en fin uke.

Anlen said...

Hei!

Det var ein stilig poncho! Og korta litt lenger nede på sida imponerte meg, som ikkje heilt har blitt bitt av basillen enno. Syns alt ser så innvikla ut...

Naíma´s said...

Hej hej! Tack för kommentaren hos mig, så att jag kunde hitta hit till din härliga blogg. Så duktig du är på att sticka :) Den här ponchon är helt ljuvlig. Hit kommer jag fler gånger.

alvens kreative hjørne said...

Fy søren den var fin!!!!!!! Er det mulig å få oppskrift? eller spørre om hvor du får tak i oppskift eventuellt? Ha en fin ny uke :-)

Anonymous said...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人