Followers

Tuesday, June 14, 2011

Kjole ala KlinkekultDa har jeg fått ferdig min første " klinkekult" kjole.( http://klinkekult.blogspot.com/) Det blir ganske sikkert ikke den siste. Veldig grei og sy. Mønster finner du i boken " Made by me"Jeg har sydd denne i ett slags linstoff fra Stoff og stil samt en gammel avlagt hvit linbukse. størrelse M, passet helt perfekt:)

5 comments:

Veronica Lauritsen (23) said...

GRATULERER:) Du er vinneren av COOL AIR konkurransen, og kan velge deg en av T-skjortene (eve eller madelen) som det er bildet av i innlegget i bloggen. Finner ingen mailadr på deg, men send meg en mail med str du ønsker (xs, s, m, l, lx) og Fullt navn og adresse, så sender jeg den i posten:) Ha en fortsatt fin dag. MVH Veronica Lauritsen

veronicalauritsen@hotmail.com

Meta said...

Hei.:)
Koselig at du ville bli med på give away`en min. Og gratulerer med seieren i Cool Air-konkurransen.:)
Ser ut til at jeg må få kjøpt med boken "made by me".Virker som det er mye fint i den. Bla den kjolen du har sydd. Skikkelig fin.:)

Klem,Meta

Meta said...

Du vant jammen meg give away`en hos meg,også. Kanskje du skulle levere inn lotto i helga?;)

Sender du med adr din på mail til meg? meta.gun"at"hotmail.com.

God helg!:)

Hanne said...

What? Du må virkelig ha vinnerlykken med deg...du har vunnet min give away og:) Men finner ikke din emailadresse så send meg en mail med din adresse. PS! Du burde tippe lotto NÅ!:)Someone is watching over you these days. Dette var nesten litt sprøtt:) Men gratulerer uansett!
hannehoaasathotmaildotcom

Maria said...

Så fin kjolen din ble. Jeg strever med å få tegnet av alle delene. Går meg vill i alle strekene. Ma<ngler fortsatt to deler,før jeg kan klippe ut stoff og begynne å sy.